Главная | Регистрация | Вход | RSSЧетверг, 25 Апреля 2024, 15.44

Управление-служба по делам детей Соборного района

Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2012 » Май » 29 » До Міжнародного дня захисту дітей
18.40
До Міжнародного дня захисту дітей

Діти – найдорожче багатство кожної людини. Заради їх щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. В них – надія на щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду. Сьогодні ми вітаємо їх зі святом та просимо всією громадою Жовтневого району підримати тих дітей, хто волею долі втратив сім'ю і створити для них родини, де зігріваються серця.

Всі ми родом з дитинства… У кожного існують перші спогади про тепло маминих рук, про бабусині казки на ніч, про татові дотепні жарти та сімейні свята, коли родина збиралась за великим столом. Ці спогади супроводжують нас протягом усього життя і залишаються своєрідною реліквією. Психологи стверджують, що характер людини формується в перші п'ять-сім років життя, і від того, якими вони були, багато в чому залежить її подальша доля.

Нам, дорослим, цілком благополучним людям, важко уявити, що відчуває маленька дитина, від якої відмовляються батьки або ж якщо їх позбавляють батьківських прав. І майже безпорадна істота залишається наодинці з жорстоким навколишнім світом, у якому дуже мало любові, турботи та безпеки. Адже все це мала уособлювати родина, якої у крихітки тепер не існує…

Тож звертаємося до небайдужих людей, чия душа бажає зігріти теплом дитину-сироту за допомогою – візьміть дитину у свою родину.У всьому світі є діти-сироти, і наш район, звичайно, не виключення. Однак багаторічний досвід свідчить, що виховання таких дітей у  інтернатах має низку недоліків. Випускникам цих закладів важко адаптуватися "в миру", у них виникає маса комплексів, подолати які у подальшому вдається не завжди. Тому зараз пріоритети надаються не збільшенню дитячих будинків, а саме розвитку закладів сімейного типу та прийомним сім'ям.

З метою посилення уваги суспільства до проблем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, захисту їх прав та законних інтересів, на виконання директивних документів, Урядом нашої держави протягом декількох років проводиться широкомасштабна рекламна акція «Дитина чекає на Вас, врятуйте її від сирітської долі». Слід відзначити, що за час проведення цієї акції значно збільшилась кількість громадян України, у яких виник душевний поклик взяти до своєї родини дитину-сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування.  Не виняток і наш Жовтневий район. В районі працює шість прийомних сімей. І з 2008 року вже шість прийомних сімей закриті у зв’язку з усиновленням дитини. Тож ми шукаємо Вас – батьків для дітей, які в силу життєвих обставин залишилися без батьківського піклування.

Це звернення до тих, хто має намір діяти рішуче, готовий взяти дитину на виховання в сім’ю, стати нашим другом і меценатом, у кого є бажання допомогти. Ми радіємо від того, що Вас цікавить благодійність, що Ви не байдужі до чужого лиха. Дніпропетровськ це наш рідний край, наша рідна домівка, яка єднає всіх нас, таких різних за віком, долею, уподобаннями. Звичайно – діти, це окрема категорія жителів міста, попереду у кожного з них – ціле життя, сповнене радощами і відкриттями. Від нашого вміння виростити щасливих дітей, повноцінних та гармонійних особистостей залежить наш майбутній добробут, розквіт рідного міста, наше майбутнє.

Пож ще  раз вітаємо Вас з святом Міжнародного Дня захисту дітей і чекаємо на Вас в управлінні – службі у справах дітей Жовтневого району м. Дніпропетровська пл. Шевченко, 7, каб 108-110.

Просмотров: 554 | Добавил: Начальник | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Календарь
«  Май 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Форма входа
Погода

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz