Главная | Регистрация | Вход | RSSПятница, 26 Апреля 2024, 05.01

Управление-служба по делам детей Соборного района

Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Сентябрь » 10 » Привітання першачків Жовтневого району м. Дніпропетровська
13.01
Привітання першачків Жовтневого району м. Дніпропетровська

Упродовж років у нашій країні для мільйонів учнів, студентів, їх вчителів, викладачів та родичів День знань став чудовим, радісним та урочистим святом. Перше вересня – це своєрідна точка відліку для тих, хто вступає у світ знань, і для тих, хто ці знання дарує.

Мабуть немає такої людини, яка б у своєму житті жодного разу не згадала свій перший дзвінок, перших вчителів, шкільних друзів. Адже вкупі вони зростали, разом переживали злети і падіння та починали шлях у незвідане доросле життя. Для кожного це свято пов'язане з особистими переживаннями та споминами. Найбільш визначним воно є для маленьких першачків які, тримаючись за руки батьків, починають свій шлях у світ знань. Хвилюються в цей день випускники, адже це буде їх останній преший дзвінок. Та не менш визначним свято першого дзвінка є і для вчителів та викладачів, які приймають у свою велику сім’ю нових вихованців.

          Тому виконавчий комітет Жовтневої районної у м. Дніпропетровську ради робить усе можливе, аби навчальний процес став для більшості дітей більш зручним та приємним.

 

Тож, з нагоди відзначення свята приуроченого до Дня знань, 05.09.14 у приміщенні кафе „Самобранка” голова Правління благодійного фонду „Дніпровський світоч” Олексій Юрійович Садовник та начальник управління-служби у справах дітей Сергій Петрович Васильєв особисто привітали 50 першокласників з початком нового навчального року. Всі діти отримали канцелярські товари та необхідне шкільне приладдя. Свято не обійшлось без солодощів та солодких напоїв.  

 

Користуючись нагодою, виконавчий комітет Жовтневої районної у м. Дніпропетровську ради  бажає всім спраглим до знань молодим українцям терпіння, наснаги та цілеспрямованості, впевненості у власних силах, творчого натхнення, розуміння з боку батьків та вчителів, подальших успіхів у навчанні на благо нашої рідної України.

         

Просмотров: 569 | Добавил: vsp79 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Форма входа
Погода

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz