Главная | Регистрация | Вход | RSSЧетверг, 25 Апреля 2024, 23.37

Управление-служба по делам детей Соборного района

Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2012 » Март » 1 » У Жовтневому районі м.Дніпропетровська відбулися збори опікунів (піклувальників) та прийомних батьків. 0
12.50
У Жовтневому районі м.Дніпропетровська відбулися збори опікунів (піклувальників) та прийомних батьків. 0

29 лютого 2012 року, у малому залі засідань виконавчого комітету Жовтневої районної у м. Дніпропетровську ради відбулися збори для опікунів (піклувальників) та  прийомних батьків які проживають на території Жовтневого району, на яких розглядались питання соціально-правового захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування їх оздоровлення та забезпечення спортивною й шкільною формами, порядок та механізм призначення й виплати державної допомоги, стягнення заборгованості по виплаті аліментів.

У зборах прийняли участь: член виконавчого комітету Жовтневої районної у м. Дніпропетровську ради, голова Ради жінок Степаненко Л.В.; заступник начальника управління-служби у справах дітей Васильєв С.П.; завідувач сектору з питань опіки та піклування управління-служби у справах дітей Яковенко А.Є.; заступник начальника управління-праці та соціального захисту населення Муленко Т.Є.; директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Гущіна Л.А.; старший державний виконавець Жовтневого відділу державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції Ільїна О.Д.; головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ключинська В.В.; представник відділу освіти Маслак Г.О. та опікуни (піклувальники), прийомні батьки  Жовтневого району м. Дніпропетровська, серед яких близько 90% - це жінки.   

            Тому, користуючись нагодою, виконавчий комітет Жовтневої районної у м. Дніпропетровську ради вітає всіх жінок, любих матерів, сестер, дружин, чарівних дніпропетровчанок з наступаючим першим весняним святом – Міжнародним днем прав жінок і миру, яке символізує віковічну мудрість, нездоланну енергію, терпіння, витримку, оптимізм і самовідданість наших берегинь – матерів, дружин, сестер, родинне тепло і затишок, злагоду та любов. Ви, шановні жінки, своєю налаштованістю на добро й милосердя, працьовитістю і красою наповнюєте щастям, радістю і миром все навколо. Ваше життя і праця - це дорогоцінний сплав ніжності, тепла, милосердя з професіоналізмом і відповідальністю за сьогодення й прийдешнє. А відтак - чисте джерело духовності українського народу, окраса його національного характеру і запорука історичних перспектив.

Бажаємо вам, дорогі наші матері, сестри, кохані, міцного здоров'я, щедрої долі, нев'янучої краси, поваги рідних і близьких, наснаги і бадьорості на довгі-предовгі роки. Нехай ваші серця зігріває тільки добро. Хай весняні промені несуть сонячне тепло та світлу надію на щасливе життя, хай сповняться всі ваші мрії і здійсняться бажання.

Низький уклін вам та щира вдячність за чуйність, ніжність та материнську турботу.

Нехай широкими будуть Ваші життєві шляхи і світлими - обрії Ваших доль.

 

Підготовлено управлінням – службою

у справах дітей Жовтневої районної

у м.  Дніпропетровську ради

м. Дніпропетровськ,

пл. Шевченка, 7,  

Просмотров: 1167 | Добавил: vsp79 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Календарь
«  Март 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Форма входа
Погода

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz