Главная | Регистрация | Вход | RSSПятница, 29 Марта 2024, 12.56

Управление-служба по делам детей Соборного района

Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2011 » Сентябрь » 26 » ВІТАЄМО З ДНЕМ УСИНОВЛЕННЯ!!!
12.16
ВІТАЄМО З ДНЕМ УСИНОВЛЕННЯ!!!
Інформація
щодо розвитку національного усиновлення
у Жовтневому районі м. Дніпропетровська

У вересні, починаючи з 2008 року, Україна, у тому числі Жовтневий район м. Дніпропетровська відзначає День усиновлення.
Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке не випадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, що відзначається 30 вересня. Це надзвичайно тепле свято для всієї громади Жовтневого району м. Дніпропетровська і насамперед - для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.
Святий обов’язок управління – служби у справах дітей Жовтневої районної у м. Дніпропетровську ради – робити все можливе, щоб кожна дитина зростала в любові і достатку, могла всебічно розвиватися, виховуватися на українських та загальнолюдських культурно-історичних цінностях.
У 2006 році повноваження щодо ведення обліку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування було передано від органу управління освітою до управління – служби у справах дітей Жовтневої районної у м. Дніпропетровську ради. З того часу було усиновлено 43 дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування. Лише протягом восьми місяців поточного року батьки з’явилися у 4 хлопчиків та дівчаток. Відрадним є факт того, що сьогодні активніше всиновлюють не лише немовлят, а й дітей різного віку.
Ми пишаємося і дякуємо всім, чий дім став рідною оселею для дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування. Щастя усвідомлювати, що у Жовтневому районі м. Дніпропетровська з кожним роком більшає людей, які готові бути батьками знедоленої дитини, а допомога дітям, які втратили родину, стала пріоритетом управління – служби у справах дітей Жовтневої районної у м. Дніпропетровську ради, особливою суспільною турботою і потребою. Більш того, для розвитку та підтримки національного усиновлення законодавством передбачено підтримка подружніх пар, які всиновлюють дитину. Допомога при усиновленні дитини призначається на кожну дитину у розмірі та в порядку, що встановлені для виплати допомоги при народжені першої дитини, на дату набрання законної сили рішення про усиновлення. Крім того, особам, які усиновили дитину-сироту, або дитину, позбавлену батьківського піклування отримує одноразову оплачувану відпустку у зв’язку з усиновленням дитини тривалістю 56 календарних днів.
Таким чином держава прирівняла захист народженої і факт усиновленої дитини. Ми віримо, що спільними зусиллями влади і громади ми доб’ємося того, щоб кожна дитина зростала в сім’ї.
Користуючись нагодою управління – служба у справах дітей Жовтневої районної у м. Дніпропетровську ради бажає кожному з Вас затишку рідного дому, теплих взаємостосунків, розуміння, підтримки один одного, багато здоров’я і натхнення, щоб здійснити всі найкращі задуми, реалізувати найзаповітніші ваші бажання!
То ж нехай батьківство стає Вам в радість!
Просмотров: 580 | Добавил: vsp79 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Календарь
«  Сентябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Форма входа
Погода

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz